5
   
   

 

 

Te koop in de Vogezen
Gîtes en Chambres d'hôtes in Taintrux

 

 

 

 

Mogelijkheden/potentieel:
Wij bewonen de privéwoning en verhuren de gîtes als vakantiewoningen. De gastenkamers gebruiken we voor onze (wandel)gasten.
De gastenkamers bevinden zich op de begane grond van de privéwoning en zijn ook als extra slaapkamers, kantoor of berging te gebruiken.
De zolders boven de gîtes Le Poirier en Le Petit Paris zijn nog tot slaapkamers en/of badkamers  om te bouwen. De capaciteit van gîte Le Poirier wordt dan 6 persoons (met 3 slaapkamers) en gîte Le Petit Paris wordt 4-persoons (met 2 slaapkamers).
De benedenverdieping van de centrale ruimte wordt nu niet anders benut dan als ontvangst/doorgangsruimte. Wat je veel in de omgeving ziet is dat de grote houten poort vervangen wordt door een glazen pui, zodat er een grote woonruimte ontstaat.

 

 

De voortuin met boomgaard is door ons alleen als speelterrein gebruikt. Het is waarschijnlijk mogelijk om een aantal (5-6) kampeerplaatsen te realiseren. Er zal dan nog wel een sanitaire voorziening gemaakt moeten worden.

Bovendien is het stuk grond aan de voorkant voorzien van een bouwbestemming. Dat betekent dat er een huis(je) of chalet op gebouwd mag worden. De grond is natuurlijk ook als bouwgrond los te verkopen. Wel gaat dan het eigen vrije uitzicht verloren en moet er een oplossing komen voor het parkeren van de auto’s.